Een nieuw jaar een nieuwe #helloWorld

by | Jan 1, 2018 | 2018, Uncategorized | 0 comments

Happy Year Years / #helloWorld

Vandaag is 2018 begonnen. Wat een perfecte dag om mijn persoonlijke website opnieuw op te maken. Mijn oude site, HerveMaas.nl, was een beetje een zooitje. Voornamelijk omdat ik er eigenlijk niks mee deed. Omdat ik graag een .com domein wilde en ik geen zin had om alles te herbouwen, heb ik besloten om deze site op te bouwen.

We website is beschikbaar in zowel Engels als Nederlands, maar niet alle posts zullen direct in beide talen beschikbaar zijn. Waar ik over zal bloggen is hoofdzakelijk ‘leren en ontwikkeling’, dat is heel breed en met een reden. Hoe langer hoe meer merk ik dat hier mijn passie ligt en dit wil op deze blog ontwikkelen. Zoals elk ander persoon ben ik niet ééndimensionaal, ik ben niet alleen een online advertising professional of 24/7 een snowboarder. Ik ben van alles en meer.

Maak je geen zorgen, ik zal mijn verhalen labellen. Wat op zich wel grappig is, dat ik jou vertel dat ik alles zal ordenen. Maar deze blog is voor mezelf. Het zal een openbare verzameling zijn van mijn gedachtes, ontwikkeling en verhalen. Want naar goed eten, en bewust te bewegen geloof ik dat een mens een fundamentele behoefte heeft om te blijven leren en ontwikkelen om gezond te blijven.

Mensen hebben uitdaging nodig en leren is een primaire uitdaging gedurende ons hele leven. Om FF een voorbeeldje te geven, tussen mijn 21e en 27e levensjaar was ik dik, lui en zat ik vast in mijn leven, toen leerde ik snowboarden. Een vaardigheid die me uit mijn veilige haven trok. Het leren van deze nieuwe vaardigheid motiveerde mij om gewicht te verliezen, vervolgens een nieuwe baan te vinden en in te zien dat mijn relatie al jaren op een dood spoor zat. Mocht je meer sappige details willen lezen, dat kan hier.

Om terug te komen op ‘de waarde voor jou, lief kijkbuis-lezertje’. Ik ben er van overtuigd dat regelmatig nieuwe dingen ondernemen jouw leven een positieve wending zal geven en blijven geven. Ik hoop dat mijn verhalen jou aansporen om van je hol af te komen en nieuwe dingen te gaan doen. Want ook al jij de enige bent ter wereld die dit doet, nadat je één van mijn posts hebt gelezen, dan is het het waard.

Mocht jij zo iemand zijn laat het me weten in de comments onder deze post. [sarcasm]Add a Tooltip TextTot die tijd zal ik aannemen dat iedereen een beter leven leidt doordat ik dit heb geschreven[/sarcasm]Add a Tooltip Text. Maar mocht deze post je raken, dan hoop ik dat je hem wilt delen, d.m.v. welk medium dan ook.

Goed verhaal? Check deze eens

Reboot: De eerste stap

Reboot: De eerste stap

Luister hier de podcast: Of lees het transscript: Waar ik ben, wil ik niet zijn en tot nu kom ik er niet weg. Als een auto die vast staat in de sneeuw ben ik al een tijdje gas aan het geven, draaien de wielen, maar ik kom niet weg. Ik sta hier al een tijdje en ik denk...

read more
Mijn eerste bericht met WordPress 5.

Mijn eerste bericht met WordPress 5.

En tegelijk geschreven op even iPad met even toetsenbord, op het station/ in het trein. Deze setup wil ik testen om te kijken of ik meer ga bloggen uit verveling, wat een enorme plus zou zijn. Tegelijk vind ik dat ik meer moet schrijven. Kortom ik ga oefenen op de...

read more

0 reacties

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.