Mastodon

Hallo, ik ben Hervé Maas, een professional in de wereld van bits & bytes en een enthousiaste ontdekker van mijn wereld in mijn vrije tijd.

Je vindt hier verhalen over Gaming, Productiviteit, Sport en Hardware. Deze verhalen en ervaringen deel ik graag in de hoop dat jij ook nieuwe dingen te creëert of bestaande dingen op een innovatieve manier te transformeert. Daarnaast, ben ik altijd op zoek naar manieren om de wereld te verbeteren met mijn creatieve ideeën en opinies.

Om een lang verhaal kort te maken,

Ik doe wat ik leuk vind en deel deze passies graag met jou.

Over mij

Er is meer dan mijn carrière!

Naast mijn eigen werk, ondersteun ik mijn partner Kimberly met haar carrière. Zij is onderdeel van het Paralympisch op de 100 & 200 meter sprint in de klasse T64.

Velen vinden sport belangrijk vanwege zijn entertainmentwaarde. Maar wij beiden kijken verder. Sporten is belangrijk voor iedere mens en entertainment is het kleinste stuk. Het brengt mensen samen, bevorderd de gezondheid en onze sporters tonen de beste versies van de mens.

Kimberly en ik willen niet alleen de beste versie van onszelf zijn. Maar jou helpen de beste jij te worden. Waarmee en hoe…. Dat zoeken we graag samen uit!