Mastodon

Een nieuw jaar een nieuwe #helloWorld

door | jan 1, 2018 | Opinie🥸 | 0 Reacties

Vandaag is 2018 begonnen. Wat een perfecte dag om mijn persoonlijke website opnieuw op te maken. Mijn oude site, HerveMaas.nl, was een beetje een zooitje. Voornamelijk omdat ik er eigenlijk niks mee deed. Omdat ik graag een .com domein wilde en ik geen zin had om alles te herbouwen, heb ik besloten om deze site op te bouwen.

We website is beschikbaar in zowel Engels als Nederlands, maar niet alle posts zullen direct in beide talen beschikbaar zijn. Waar ik over zal bloggen is hoofdzakelijk ‘leren en ontwikkeling’, dat is heel breed en met een reden. Hoe langer hoe meer merk ik dat hier mijn passie ligt en dit wil op deze blog ontwikkelen. Zoals elk ander persoon ben ik niet ééndimensionaal, ik ben niet alleen een online advertising professional of 24/7 een snowboarder. Ik ben van alles en meer.

Maak je geen zorgen, ik zal mijn verhalen labellen. Wat op zich wel grappig is, dat ik jou vertel dat ik alles zal ordenen. Maar deze blog is voor mezelf. Het zal een openbare verzameling zijn van mijn gedachtes, ontwikkeling en verhalen. Want naar goed eten, en bewust te bewegen geloof ik dat een mens een fundamentele behoefte heeft om te blijven leren en ontwikkelen om gezond te blijven.

Mensen hebben uitdaging nodig en leren is een primaire uitdaging gedurende ons hele leven. Om FF een voorbeeldje te geven, tussen mijn 21e en 27e levensjaar was ik dik, lui en zat ik vast in mijn leven, toen leerde ik snowboarden. Een vaardigheid die me uit mijn veilige haven trok. Het leren van deze nieuwe vaardigheid motiveerde mij om gewicht te verliezen, vervolgens een nieuwe baan te vinden en in te zien dat mijn relatie al jaren op een dood spoor zat. Mocht je meer sappige details willen lezen, dat kan hier.

Om terug te komen op ‘de waarde voor jou, lief kijkbuis-lezertje’. Ik ben er van overtuigd dat regelmatig nieuwe dingen ondernemen jouw leven een positieve wending zal geven en blijven geven. Ik hoop dat mijn verhalen jou aansporen om van je hol af te komen en nieuwe dingen te gaan doen. Want ook al jij de enige bent ter wereld die dit doet, nadat je één van mijn posts hebt gelezen, dan is het het waard.

Mocht jij zo iemand zijn laat het me weten in de comments onder deze post. [sarcasm]Voeg Tooltip Tekst toeTot die tijd zal ik aannemen dat iedereen een beter leven leidt doordat ik dit heb geschreven[/sarcasm]Voeg Tooltip Tekst toe. Maar mocht deze post je raken, dan hoop ik dat je hem wilt delen, d.m.v. welk medium dan ook.

Door:Hervé Maas

Praat regelmatig over #Zin, #Onzin, #Online & #Offline. Kortom: #ParaAtletiek 💪 en @PSV ⚽️ (omdat ik het niet kan laten) Supporter (en verloofde) van Kimberly Alkemade🥉

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.