Mastodon

State of the Hervé 2021

door | mrt 2, 2021 | Opinie🥸 | 0 Reacties

We zijn nu al in de derde maand van 2021 tijd om weer eens van me te laten horen, te laten weten waar ik mee bezig ben en wat mij drijft. Want ondanks de Corona perikelen. Ben ik wel bezig.

Laten we beginnen met Kimberly, want dat gaat erg lekker. Op zowel sportief, als marketing vlak. Afgelopen zaterdag (27 februari) is de TeamNL video over haar in première gegaan. Gezien het geringe formaat van het TeamNL YouTube kanaal lijkt YouTube de video goed op te pakken, want in de eerste 24 uur behaalde ze meer dan 1000, normaal +/- 275) views en inmiddels staat de teller boven de 1225.

YouTube Statistieken TeamNL
YouTube statistieken TeamNL kanaal

Dit is voor een Nederlandstalige video, van een klein YouTube kanaal behoorlijk goed. Zeker gezien de geringe promotie die ervoor is gemaakt. Wij hebben zelf onze socials ingezet en wat hoogstens goed is voor een view of 250. TeamNL heeft zijn kanalen ingezet samen met de kanalen van de Atletiek Unie en een paar andere kleine kanalen.

Ik zou zo graag eens in de interne statistieken van TeamNL kijken en wat experimenten inrichten! Maar goed, nu loop ik vooruit op de zaken.

Kimberly gaat op sportief vlak ook als een trein. In Januari is ze op trainingskamp geweest naar Zuid Afrika waar ze Keith Antoine, haar andere trainer, voor het eerst ontmoette. Iets waar ik graag bij had willen zijn. Niet alleen voor de reis naar Zuid Afrika, maar ook om het onderliggende verhaal beter te kennen.

Hoe het verhaal van Kimberly zich ontvouwt is zo krachtig, op zoveel fronten en ik vind het schitterend om hier aan bij te dragen. Tegelijk krijg ik steeds vaker vragen over blades. Want je merkt dat mensen het opmerkelijk vinden en er vragen over hebben.

Daarom heb ik vorige week gevraagd op mijn bescheiden socials of mensen hier meer over willen weten. Gezien de respons denk ik dat het antwoord op de gestelde vraag, “Ja!” was.

Kortom dat staat nu ook op mijn agenda. Maar het aantal projecten in de komende weken moet wel enigs binnen de perken blijven. Want ik heb inmiddels veel te doen.

De cursus “Google Ads: Makkelijk geleerd” wordt ook aan gewerkt en vanaf deze week begin ik weer met opnames. Het script is nu voor 80% klaar en opnames voor 10%. Nog veel te doen dus, maar ik beweeg voorwaarts.

Ook worden mijn verbeterpunten steeds duidelijker. De momenten dat ik schrijf zijn zeldzaam en die gewoonte ‘probeerde’ ik te verbeteren. Maar met proberen geef ik mezelf een uitweg, terwijl het iets is dat ik wil en vervolgens doe.

Voor mezelf heb ik een plan en een doel. Ik ben een content creator. Eentje die multimediale content voor zichzelf en anderen maakt en het anderen kan leren. Geschikt voor zowel promotie als het vertellen van verhalen.

Digitale (Multimediale) Marketing is waar ik vandaan kom. Dat is als mijn geboorteplek, op zich onbelangrijk. Maar een beginpunt van ontwikkeling.

Mijn 2021 is een periode van leren en doen, in tegenstelling tot 2020. Dat enkel een jaar was om van te leren.

Heb je vragen aan mij?

Stel ze in de reactie hieronder.

Door:Hervé Maas

Praat regelmatig over #Zin, #Onzin, #Online & #Offline. Kortom: #ParaAtletiek 💪 en @PSV ⚽️ (omdat ik het niet kan laten) Supporter (en verloofde) van Kimberly Alkemade🥉

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.