Mastodon

On Stream Baldur’s Gate 3 Ontmaagding 🤣

door | feb 21, 2024 | Gaming🎮 | 0 Reacties

Twee weken geleden besloten Raymond en ik om wat nieuws te gaan proberen, vooral om ervan te leren. We zochten een manier om nieuwe vaardigheden te trainen. De beste manier om te leren is om iets toe te voegen dat je nog niet gedaan hebt, of moeilijk vindt aan iets dat je al kan of erg leuk vindt. Het resultaat daarvan is deze stream die vanaf nu nagenoeg iedere dinsdag van 14:00 tot 16:00 gaat plaatsvinden. Voor mij op YouTube en Raymond (InGameWorlds) op Twitch.

De reden achter deze nieuwe uitdaging is niet alleen om plezier te hebben met Baldur’s Gate 3, een game die ons beiden fascineert, maar ook om ons te ontwikkelen op zowel professioneel als persoonlijk vlak. In mijn geval ligt de focus op vier specifieke vaardigheden die ik wil verbeteren en ontwikkelen door middel van deze streams.

Verwerken van een lange stream tot een kortere highlight video en diverse shorts.

Het vermogen om uren aan content te distilleren tot de meest boeiende momenten is een kunst op zich. Het vereist niet alleen een goed begrip van storytelling, maar ook een scherp oog voor detail en timing. Dit proces zal me helpen om efficiënter te worden in videobewerking en mij leren hoe ik de aandacht van kijkers kan vasthouden.

Video’s produceren met behulp van DaVinci Resolve.

Dit krachtige bewerkingsprogramma is nieuw voor mij, en ik kijk ernaar uit om alle ins en outs te leren. Het doel is om niet alleen de basis te beheersen, maar ook om geavanceerde bewerkingstechnieken onder de knie te krijgen die mijn video’s naar een hoger niveau kunnen tillen.

Opbouwen van een eigen publiek.

Het creëren en onderhouden van een betrokken publiek is essentieel in de wereld van contentcreatie. Deze streams zijn een geweldige manier om een gemeenschap op te bouwen rond gezamenlijke interesses, in dit geval de liefde voor gaming en specifiek Baldur’s Gate 3. Door regelmatig content van hoge kwaliteit te leveren, hoop ik een loyaal publiek op te bouwen dat uitkijkt naar onze streams.

Grappig en ad rem zijn op camera.

Een van de grootste uitdagingen voor mij is om mijn persoonlijkheid te laten schijnen door de camera. Ik wil leren om op een natuurlijke manier grappig en ad rem te zijn, wat niet alleen de kijkervaring zal verbeteren, maar mij ook zal helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen in publieke spreekvaardigheid.

Door deze vaardigheden te ontwikkelen, hoop ik niet alleen mijn persoonlijke en professionele groei te stimuleren, maar ook waardevolle content te bieden aan onze kijkers. Deze reis is zowel spannend als uitdagend, en ik kijk ernaar uit om te zien waar het ons brengt. Volg ons avontuur elke dinsdag en word deel van onze groeiende gemeenschap.

Tot de volgende stream!

Komende dinsdag 27 februari van 14:00 t/m 16:00

Door:Hervé Maas

Praat regelmatig over #Zin, #Onzin, #Online & #Offline. Kortom: #ParaAtletiek 💪 en @PSV ⚽️ (omdat ik het niet kan laten) Supporter (en verloofde) van Kimberly Alkemade🥉

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.