Mastodon

Waarom begin ik weer met Podcasten op Spotify, Youtube en andere media?

door | jan 8, 2024 | Podcast🎙️ | 0 Reacties

En welkom bij HervéMaas.com de plek waar ik mijn on- & offline zin en onzin met je deel. Misschien vraag je jezelf af waarom ik dit doe. Het antwoord daarop is tweeledig en de meest relevante die je ooit zult horen.

  1. Omdat het kan
  2. Omdat ik het leuk vind om te doen

Welke andere redenen heb ik nog meer nodig?

Wie ben ik?

Ik ben in mijn werkende leven Digital Marketeer binnen mijn eigen onderneming, itContinues. Binnen itContinues werk ik op dit moment als Digital Marketing Engineer, ofwel strateeg en trainer. Je kan mijn Google Search Ads cursus op Udemy doen en dan leer je hoe je Google Search Ads campagnes snel en effectief opzet.

Maar genoeg over mijn werk, daar gaat HervéMaas.com precies niet over. Want ik doe ook een hoop dingen naast mijn werk. Eerlijk, ik ken weinig mensen die hun werk zo leuk vinden dat het hun hele leven omvat. Dat doet het bij mij dus ook niet.

Stel je bekijkt mijn YouTube-kanaal, dan zit je al veel van mijn gehobby. Ik klus aan PC hardware, ik maak kasten van hout, ik maar podcasts over stoïcisme voor de lol en nog veel meer. Dat wil ik dus nog meer doen.

Vandaar deze podcast.

In deze podcast zie je alles dat ik leer, kan en doe dat niets te maken heeft met mijn werk. Ik ga die oude Stoïcijnse Gedachtes podcast opnieuw uitbrengen omdat er in de transitie van Anchor naar Spotify for Podcasters wat fout is gegaan in mijn account, dit keer 1 keer per week in plaats van 5 keer per week.

En verder ga ik in deze podcasts en YouTube video’s vooral leren hoe ik mijn hobby’s goed in beeld breng en mijn creativiteit met jullie deel.

Je kan me volgen op alle podcast kanalen en op YouTube!

Heb je vragen of opmerkingen voor mij?
Stel ze dan hieronder in de Reacties!

Door:Hervé Maas

Praat regelmatig over #Zin, #Onzin, #Online & #Offline. Kortom: #ParaAtletiek 💪 en @PSV ⚽️ (omdat ik het niet kan laten) Supporter (en verloofde) van Kimberly Alkemade🥉

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.