Mastodon

Helldivers 2 Default Controls

door | apr 27, 2024 | Gaming🎮 | 0 Reacties

Terwijl ik samen met mijn goede vriend Roel Zerner van Beat the Trail Helldivers 2 speelde, ontdekte ik dat ik als een echte n00b speelde, vooral omdat ik de controls niet onder de knie had. Ik speel op mouse & keyboard en je merkt heel goed dat Helldivers 2 ontworpen is voor controller.

Doordat ik met muis en toetsenbord speel, zat niet alles op voor mij logische plekken. Wat goed spelen een hele uitdaging maakte. De vele opties en menu’s zijn overal op plekken die voor controller logisch zijn. Maar compleet onlogisch op M&K, wat goed werken in stressvolle situaties moeilijker maakt.

Na een zoektocht zonder resultaat naar een keyboard- en muiscontrolschema voor Helldivers 2 op Google, besloot ik het heft in eigen handen te nemen en zelf een schema te maken.

Want ik heb een controller bij mijn PC liggen.En ik kan natuurlijk de keyboard layout wijzigen.Maar dat is geen uitdaging. Ik besloot arbeidsintensieve oplossing uit te voeren.

Een schema van de Default Mouse & Keyboard Controls van Helldivers 2.

DOWNLOAD SCHEMA

Veel succes met deze layout en hopelijk helpt dit je in je strijd voor Managed Democracy.

Tot de volgende keer!

Door:Hervé Maas

Praat regelmatig over #Zin, #Onzin, #Online & #Offline. Kortom: #ParaAtletiek 💪 en @PSV ⚽️ (omdat ik het niet kan laten) Supporter (en verloofde) van Kimberly Alkemade🥉

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.