Mastodon

Waarom verandert de blog weer, is verandering een constante?

Goede vraag, zeker als jij één van de nul vaste lezers bent van mijn blog. Het antwoord is simpel, omdat ik het net even anders wil inzetten. Ik wil een eigen plekje hebben waar ik verslag leg dat wat ik leuk vind, geïnteresseerd, gefrustreerd of ideeën over heb. Ondanks dat ik een Digital Marketeer ben, ben ik niet verre van pro-Facebook, -Google, -Amazon of -Microsoft. Dus wil ik mijn eigen hoekje van het internet maken.

Mijn kant van het verhaal van Kimberly op weg naar de Paralympische Spelen. Het werk dat ik doe om te begrijpen hoe iets werkt, zoals de blade van Kim. Of hoe ik een kast of fiets in elkaar zet. Deze dingen heb ik naar gehint in andere posts, maar nooit echt uitgewerkt.

Tegelijk is dit een plek die mij dwingt om te schrijven, dingen te doordenken en begrijpen. Het mooie van kennis omzetten in een andere staat, bijvoorbeeld van gedachte naar tekst en van tekst in video, is dat je het raffineert, verbeterd en het zelf beter gaat begrijpen.

Wanneer je mij goed kent en mij iets vertelt dan zie je dat ik met je mee ga denken en soms op het irritante af ga werken aan mogelijke oplossingen. Dan ben ik mijn gedachte proces aan het vangen in woorden en het is een gewoonte die ik wil ontwikkelen tot iets beters.

Tot iets dat mij leert om het verhaal van een proces te vangen in content. In iets dat schaalbaar te delen is in dit piepkleine hoekje van het internet. Deze site gaat niets groots worden. Ik hoop alleen dat ik het interessant kan maken.

Ook zal ik hier gaan verwijzen aan de Nuanced Podcast, zodat dit wat ik (op dit moment semi-) regelmatig maak en ook trots op ben.  Tegelijk zal het een archief voor mezelf worden van dingen die ik heb gedaan en waar ik op terug kan kijken, hopelijk met trots. Want laten we eerlijk zijn. Dat heb ik al jaren niet gedaan.

Hopelijk vond je deze blog interessant. Heb je vragen of verzoekjes? Stel ze hieronder in de reacties.

Door:Hervé Maas

Praat regelmatig over #Zin, #Onzin, #Online & #Offline. Kortom: #ParaAtletiek 💪 en @PSV ⚽️ (omdat ik het niet kan laten) Supporter (en verloofde) van Kimberly Alkemade🥉

0 Comments

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.